İnşaat Yapım ve Onarım İşleri Kontrol Ekibi

Güncelleme Tarihi: 17/03/2021

İNŞAAT YAPIM ve ONARIM İŞLEMLERİ KONTROL EKİBİ

Hüseyin GÖKGÖZ

Başhekim Yardımcısı (Ekip Başkanı)

-Ekip Başkanı

Ebru KAYA GÖZÜBÜYÜK

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

- Görev alanına ilişkin alınması gereken önlemler ile ilgili gerekli iyileştirme çalışmalarını yapmak.

- Kendine bağlı olan birimlerin organizasyonunu sağlamak

- Yapım Onarım Tadilat Çalışmalarında Enfeksiyonları Önleme Talimatına uygun gerekli kontroller yapılarak alınan önlemlerin denetimini sağlamak.

M.Erdinç KUŞKIRA

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

-Görev alanına ilişkin alınması gereken önlemler ile ilgili gerekli iyileştirme çalışmalarını yapmak

Ahmet ÇİL

İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı

Burcu Sayan BARBAROS

Yoğun Bakım Uzmanı

-Yapım onarım işlerinde oluşabilecek enfeksiyon kaynaklarının hasta, çalışan ve ziyaretçi sağlığı ve güvenliği açısından riskleri değerlendirilmek.

-Yapım Onarım Tadilat Çalışmalarında Enfeksiyonları Önleme Talimatına uygun gerekli kontroller yapılarak alınan önlemlerin denetimini sağlamak.

Erdem YALÇINKAYA

Yoğun Bakım Uzmanı

Merdan Mustafa ÖZCAN

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı (Toplantı Yöneticisi)

S.Murat HOPOĞLU

Işık ALTINKAYA

Burcu KAPICIOĞLU

Özlem ALDEMİR

Dilara YILDIRIM

Mikrobiyoloji Uzmanı

Salih KARAHAN

Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi

-Yapım onarım işlerinde oluşabilecek enfeksiyon kaynaklarının tespiti ve önlemlerin alınmasının sağlanmak, ilgili birimlerle işbirliği içinde çalışmak.

-Tespit edilen eksikliklerle ilgili gerekli görüşmeleri yapmak. Devam eden eksikliklerle ilgili gerektiğinde düzeltici- önleyici faaliyetlerin başlatılması ve sonuçlarının takibini sağlamak.

Raife BAŞPINAROĞLU

Sündüs POYRAZ

Fatma AYKURT DUMAN

-Ekip toplantılarının sekreteryasını yürütmek

Çilem TIBIK

Gizem ÜNAL

Biyomedikal Mühendisi

-Görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmalarını yapmak.

Hamide OTUGÜZEL

Anestezi Yoğun Bakım Sorumlusu

Seher KIRMIZIGÜL

Dahili Yoğun Bakım Sorumlusu

Deniz KOŞAN

Teknik Birim Sorumlusu(İnşaat)

Behiye ERDOĞAN

Sorumlu Hemşire

Serpil AKÇIL

İnşaat Teknikeri

-Görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmalarını yapmak.

- Gerekli düzenlemelerin alınmasını ve alınan önlemlerin denetimini sağlamak

Cemil GÜLER

Çalışan Güvenliği ve Sağlığı Poliklinik Hekimi

-Çalışan ve hasta güvenliğini tehdit eden her türlü tehlikeleri tespit ederek ekipte görüşülmesini ve yapılacaklar hakkında görüş bildirerek alınan önlemlerin denetimini sağlamak

Pınar YILMAZ

İş Güvenliği Uzmanı

Toplantı Planlama ve Toplantı Kayıtlarının Alınmasından Sorumlu Kişi: Fatma AYKURT DUMAN

Komite düzenli aralıklarla yılda 1 kez toplanır.