Kronik Yara Bakım Polikliniği Hizmete Açılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 24/05/2021

Hastanemizde Kronik Yara Bakım Birimi oluşturulmuştur. Başvuran hastaların koordinasyonunu sağlamak üzere birim sorumlu hemşiresi bulunmaktadır.

Çeşitli nedenlerle doku bütünlüğünün bozulması sonucunda belirli bir süre içinde iyileşmeyen ve genellikle tekrar eden kronik yara ve/veya diyabetik ayak ile başvuran hastaların teşhis ve tedavi sürecini gerçekleştirmek, oluşabilecek komplikasyonları önlemek/azaltmak ve sağlık tesisinde klinikler arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla hastanemiz bünyesinde “ Kronik Yara Bakımı Birimimiz” 4 Mayıs 2021 tarihi itibariyle hizmete açılmıştır.

Haftanın 1 günü ( SALI ) hizmet verecek olan birimimize başvuracak hastalarımızın ayaktan başvuru yapmaları gerekmektedir.