"100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" Fotoğraf Sergisi
27 Ekim 2023

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle, hastanemiz polikliniği girişinde "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi, Cumhuriyet döneminden günümüze kadar Türkiye'de sağlık sektörünün büyük bir gelişim gösterdiğini ve sağlık hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaştığını vurguluyor.

Sergide, Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz fotoğraf, genç Cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorlar, fedakarca çalışan hemşireler ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkansızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bulunmaktadır. Buradan ilhamla Cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğraflar günümüze uyarlanan fotoğraflar ziyaretçilere geçmişle bir yolculuk yapma fırsatı sunuyor.

"100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla"  fotoğraf sergisi 3 Kasım’a kadar hastanemizde açık tutulacak.

• sergi (3).JPG
  • sergi (2).JPG