Yeni Tıbbi Cihazlar Hizmete Girdi
16 Ocak 2024

Hizmet kalitesini artırmak ve hastalarımıza daha etkin bir sağlık bakımı sunmak amacıyla, hastanemiz bünyesine bir dizi yeni tıbbi cihaz ekledi. Bu modern ekipmanlar, tıbbi prosedürlerin daha hızlı, güvenilir ve hassas bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyacaktır.
Yeni eklenen cihazlar arasında, 128 kesitli Bilgisayarlı Tomografi Cihazı, Endoskopik Ultrasonografi Sistemi (EUS), Endovizyon Sistemleri, Seyyar Röntgen Cihazı, 10 tane Yoğun Bakım Monitörü, Laparoskopik Görüntüleme Sistemi, Renkli Doppler Ultrason Cihazı, 10 tane Hastabaşı Monitör, Göz Ünitesi, Portable Ultrason Cihazı ve Ventilatörlü Transport Küvöz gibi önemli ekipman yer almaktadır.
Hastanemiz, yeni tıbbi ekipmanlar ile birlikte, uzman kadrosu ve yenilikçi yaklaşımıyla hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya devam edecektir.
Yeni cihazlarımız, tanısal ve tedavi amaçlı birçok alanda kullanılabilecekleri gibi, hastalarımızın sağlık durumunu daha yakından takip etmek ve uygun müdahaleleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için de kullanılacaktır.
Yeni cihazlarımızın hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

• tıbbicihaz