2023 Yılında 612 Kişiye Hizmet Sunduk
09 Şubat 2024

2023 yılı boyunca 612 kişi Sigara bağımlılığıyla mücadelede önemli adımlar atan Sigara Bıraktırma Polikliniğimizin, kapısını çaldı. 
Sigaranın zararlarına karşı bilinçlenen ve bu alışkanlıktan kurtulmak isteyen vatandaşlar, poliklinik hizmetinden faydalanarak sağlıklı bir geleceğe adım atma yolunda destek bulmaktadır. Sigara Bıraktırma Polikliniğimize yapılan başvurular, bireylerin sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yapma arzusunun göstergesidir.
Sigara Bıraktırma Polikliniği Sorumlusu Uzm. Dr. Hayrullah Gölen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sigarayı bırakmak, bireyin fiziksel ve psikolojik sağlığını olumlu yönde etkileyen önemli bir adımdır. Polikliniğimize başvuran her bir birey için, tedavi planı oluşturuyoruz. Medikal yöntemlerle sigara bırakma sürecini kolaylaştırıyoruz. Bu, sadece bireyin değil, toplumun genel sağlığı için önemli bir adımdır" dedi.
Poliklinik, sigara bırakma sürecinde vatandaşlara ilaç tedavisi ve takip hizmetleri sunmaktadır. 2023 yılında başvuran 612 kişi bu hizmetlerden faydalanarak sigara bağımlılığından kurtulma yolunda önemli adımlar attı.