Çocuk Nöroloji Uzmanımız göreve başladı
05 Temmuz 2023

Dr. Mehmet Gündüzalp-webç.jpg

Hastanemizde Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Gündüzalp, hasta kabulüne başladı.
2003 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Uzm. Dr. Gündüzalp, 2010 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında Uzmanlık eğitimini tamamladı. 2023 yılında Çocuk Nöroloji bölümünü bitirerek hastanemizde göreve başladı. Çocuk Nörolojisi, 0-18 yaş aralığındaki çocukların beyin, omurilik, sinir ve kas hastalıklarının tanı ve tedavisi ile ilgilenen uzmanlık dalıdır.
Çocuk Nöroloji polikliniğinden randevu alabilmek için Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı tarafından yeşil alan eklenmesi gerekmektedir. Poliklinik muayene randevuları, Merkezi Hasta Randevu Sistemi ile (MHRS; Alo 182 , E-Nabız ve mhrs.gov.tr üzerinden) verilmektedir.