Geriatri Uzmanı Dr. Seher Yiğit Hasta Kabulüne Başladı.
06 Temmuz 2023

Hastanemizde Geriatri Uzmanı Dr. Seher Yiğit, hasta kabulüne başladı.

2010 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Uzm. Dr. Yiğit, 2012 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi’nde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimini, 2023 yılında ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Geriatri alanında yan dal eğitimini tamamlayarak hastanemizde göreve başladı.

Geriatri, yaşlı bireylerin sağlığı ve iyilik hali ile ilgilenen iç hastalıklarının yan dalıdır. Yaşlı bir bireyin sadece beden sağlığını değil, aynı zamanda mental, duygusal, sosyal ve çevresel ihtiyaçlarını da bütüncül olarak ele alır.

Geriatri polikliniğinden randevu alabilmek için ana dal hekimleri tarafından hastanının yeşil alan kaydının yapılması gerekmektedir. Poliklinik muayene randevuları, Merkezi Hasta Randevu Sistemi ile (MHRS; Alo 182, E-Nabız ve mhrs.gov.tr üzerinden) verilmektedir. Geriatri Polikliniğimiz ÇAGEM ek binamızda zemin katta hizmet vermektedir.