Gebe Okulumuz Hizmete Devam Ediyor
11 Ekim 2024

Sivas Numune Hastanemizde uzun süredir başarıyla devam eden Gebe Okulu, anne adaylarına yönelik bilgilendirici ve rehber niteliğindeki eğitimlerine hız kesmeden devam etmektedir. Gebe Okulumuz, gebelik sürecindeki anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri, doğuma hazırlık yapmaları ve doğum sonrasındaki süreç hakkında bilinçlenmeleri amacıyla uzman eğitmenler tarafından verilen kapsamlı eğitim programları sunmaktadır.

Eğitim programlarımızda; gebelik dönemi hakkında genel bilgiler, doğru beslenme ve gebelikte diyet, fiziksel aktiviteler ve egzersizler, emzirme eğitimi, doğum sonrası bakım ve lohusalık dönemi, bebek bakımı, psikolojik destek ve annelik hazırlığı gibi konular ele alınmaktadır. Alanında uzman doktorlar, ebe, hemşire, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapist tarafından sunulan bu eğitimler, anne adaylarının sorularını yanıtlamak ve bilinçli bir şekilde doğuma hazırlanmalarına destek olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Katılımcılar, teorik bilgilerin yanı sıra, pratik uygulamalar ve doğuma yönelik nefes egzersizleri gibi çeşitli aktivitelere de katılma fırsatı bulmaktadır. Eğitmenlerimiz, anne adaylarının hamilelik sürecini daha keyifli, rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Gebe Okulumuzun sunduğu bu ücretsiz hizmetlerden yararlanmak isteyen anne adayları ve yakınları, hastanemize başvurarak kayıt oluşturabilir.

Gebe Okulumuzda eğitim sürecini başarıyla tamamlayan anne adayı da sertifikalarını aldı.

• gebeokulu