Valimiz Ayhan ve Vekilimiz Ekinci hastanemizde incelemelerde bulundu
15 Mart 2019

Valimiz Salih Ayhan ve Milletvekilimiz Semiha Ekinci, hastanemizde bir dizi incelemelerde bulundu. Valimiz Salih Ayhan, Sivas Milletvekilimiz Semiha Ekinci, İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yöneticileri ile beraberindekiler; Şarkışla, İmranlı ve Koyulhisar ilçelerine alınan ambulansların uğurlama ve hastanemize kazandırılan cihazların inceleme programına katıldı.
Valimiz Salih Ayhan ve Milletvekilimiz Semiha Ekinci hastanemiz yerleşkesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Geriatri Merkezi (ÇAGEM) binasını gezerek, bilgi aldı. Ardından hastaneye geçen Valimiz Ayhan ve Milletvekilimiz Ekinci, sağlık çalışanlarımızın 14 Tıp Bayramı’nı kutlayarak, karanfil takdim etti. Yeni alınan MR, Tomografi, Anjiyografi, 4D Ultrasonografi, Hipotermi Yaşam, Yenidoğan Elektroansefalografi cihazlarını da inceleyen Valimiz Salih Ayhan ve Milletvekilimiz Semiha Ekinci, görevlilerden cihazların işleyişi hakkında bilgi aldı.

Valimiz Salih Ayhan ve Milletvekilimiz Semiha Ekinci, son olarak Sağlık İl Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mesut Acıöz’den kurumun çalışmaları ile il genelinde yapımı devam eden ve tamamlanan sağlık yatırımlarıyla ilgili brifing aldı.

• vali (6).JPG
  • vali (1).JPG