Kayseri’den Hasta Kabulu Gerçekleştirildi
21 Mart 2019

FİDAN.jpg

Ambulans helikopter ile Kayseri’den hastanemize sevk edilen bebeğin yenidoğan yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Fidan, yeni cihazların sadece Sivas’a değil çevre illere de hizmet vereceğini belirterek  “Yakın zamanda hastanemize kazandırılan hipotermi ve aEEG cihazının yenidoğan yoğun bakım ünitemizde kullanılmaya başlanması ile Kayseri ilinden hasta kabulünün gerçekleştirildi. Hastanemizde vatandaşlarımıza en son teknoloji cihazlarla hizmet verebilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sivas Numune Hastanesi olarak sadece Sivas’a değil çevre illere de hizmet veriyoruz. Daha önce alışılagelmiş şekilde Sivas’tan Kayseri’ye hasta sevki olurken, bu cihazla beraber tam tersi Kayseri’den Sivas’a ambulans helikopterle hasta sevki gerçekleştirildi. Şu an hastamız tedavi altında. Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.