Yeni MR ve Tomografi Cihazlarımız Hizmette
25 Mart 2019

mrhaluk.jpg
Hastanemize kazandırılan yeni MR ve Tomografi cihazları hizmet vermeye başladı. Yeni MR ve Tomografi cihazımızla da daha iyi hizmetin yanı sıra görüntülüme hizmetlerinde randevu ve rapor okuma gün sürelerine azaltmış olacağız.
Konu ile ilgili açıklama yapan Hastane Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Haluk Avunduk, “Hastanemizde 1 MR ve 2 Tomografi cihazı ile hizmet vermekteydik. 24 saat hizmet verdiğimiz halde günde 150-180 arası çekim yaparken, 250-300 arası randevu talebi oluşuyordu. Artan hasta sayısı ve buna bağlı olarak cihazlara ihtiyacın artmasından dolayı Mr randevumuz 45 güne kadar çıkmıştı. Bakanlığımıza durumu anlatıp daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek adına yeni bir MR ve tomografi kazandırılması konusunda izni alarak hizmet alımına çıktık. 2019 yılı itibarıyla Sivas’a ve hastanemize 1 MR, 1 Tomografi cihazı daha kazandırdık” dedi.
MR ve Tomografi randevu gün süreleriyle ilgili de bilgi veren Uzm. Dr. Avunduk, “Şu an 2 MR ve 3 Tomografi cihazı ile hizmet vermekteyiz. MR cihazının biri 24 saat diğeri 16 saat hizmet vermektedir. MR randevu günümüz  45 günden, 8-10 güne düşmüştür. Tomografide ise günlük çekim yaparak hastalarımıza hizmet vermekteyiz” dedi.

• mr1.jpg
  • mr2.jpg