Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
04 Kasım 2019

Hastanemizde gerçekleştirilen yangın tatbikatında, senaryo gereği hastanemizin ikinci katındaki koroner yoğun bakım bölümünde yangın çıktı.

Senaryo çerçevesinde hastaneye gelen ekipler hastaları binadan tahliye etti. İlk müdahalesi hastane bahçesinde yapılan yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.

Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Emin Ertan Temizöz, yaptığı açıklamada, tatbikatın hastanede çıkabilecek herhangi bir yangına karşı ilk müdahale açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Tatbikatın önemine işaret eden Başhekimimiz Op. Dr. Temizöz, “Tatbikatla hem hastanemizde çıkabilecek olumsuzlukları görmek hem de eksiklerimizin olup olmadığını tespit etmek istedik. Tatbikatımız oldukça başarılı geçti” dedi.

Tatbikatın öncesinde Sivas Belediyesi İtfaiye Ekipleri “Yangın” hakkında bilgilendirme toplantısı yaparken, tatbikat sonrasında da hastane  bahçesinde yangın tüpünün kullanımı hakkında uygulamalı eğitim verdi.

• yangın (2).JPG
  • yangın (3).JPG