Meme Kanseri Farkındalı Ayı Etkinlikleri
03 Kasım 2022

Hastanemizde Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserine dikkat çekmek için etkinlikler düzenlendi.

Hastanemizde görev yapan sağlık çalışanları ve stajyer öğrencilerin katılımları ile başlayan etkinlikte Tıbbi Onkoloji Uzmanımız Dr. Celal Alandağ ve Cerrahi Onkoloji Uzmanımız Dr. Ufuk Karabacak’ın “Meme Kanseri“ başlıklı sunumu gerçekleştirildi. Sunum sonrası katılımcılara pembe kurdele dağıtıldı. Sunumun ardından hastanemizin korosu Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op.Dr. Erkan Hazar öncülüğünde müzik dinletisi gerçekleştirdi. Pasta kesiminin ardından kadınlarda en çok görülen kanser türü olan meme kanseri hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla poliklinik girişine stant açılarak hastalık ile ilgili bilgilendirme yapıldı.