Hem göze hem kulağa hitap etti
23 Kasım 2022

Hastanemize bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde tedavi gören hastalarımız hazırladığı sergi ve konser programı izleyenleri büyüledi.

2 gün süren etkinlikler kapsamında ilk gün hastalarımızın el emeği göz nuru sanat eserleri ile elişiler sergilendi. Sergiye Sayın Valimiz Yılmaz Şimşek’in Eşi Çiğdem Olgun Şimşek, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’in eşi İlkay Bilgin, Belediye Başkan Yardımcımız Kayhan Işık, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Fethullah Selçuk Moğulkoç, Sivas Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Baker, Başhekimimiz Prof. Dr. Kenan Kaygusuz ile hastane yöneticilerimiz, hastane çalışanlarımız ve hastalar katıldı. Sergide Sayın Valimiz Yılmaz Şimşek’in Eşi Çiğdem Olgun Şimşek ise ebru yaptı.

Etkinliğin 2. Gününde ise hastalarımızın hazırladığı koro, hastane çalışanlarımızla buluştu. Hastalarımız seslendirdiği eserler, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

• sergi3.JPG
  • sergi2.JPG